VAŠ SIGURAN VODIČ ZA DENTALNI TURIZAM

Dentalni turizam

Šta je Dentalni turizam? Dentalni turizam je grana zdravstvenog turizma.

Mnogo ljudi širom sveta dolazi u Srbiju da bi sanirali svoje stomatološke probleme. To je spoj lepog i korisnog – odmor u službi oralnog zdravlja!

Ugradnja implanta švajcarskog kvaliteta po najpovoljnijim cenama u Evropi i to za samo 48 sati!

Provedite nekoliko nezaboravnih dana u Beogradu, gradu bogate kulturne baštine, ukusne hrane, najboljih zabava, gostoprimljivih i srdačnih ljudi.

Nudimo vam kompletnu uslugu stomatoloških tretmana u kombinaciji sa turističkom i kulturno-istorijskom ponudom našeg grada.

Vaše je samo da nas pozovete,a na nam je da pronađemo najbolje rešenje za vas.

Sa nama dobijate kompletnu uslugu!

Kada stignete u Beograd, član našeg tima će vas dočekati na aerodromu ili na autobuskoj stanici i pružiti udobnu vožnju do hotelskog smeštaja koji se nalazi u centru grada. Nakon što se odmorite od puta odvešće vas do ordinacije u kojoj rade stručni stomatolozi i naš tim lekara specijalista. Sve vreme vašeg boravka, naš tim je uz vas, uvek na raspolaganju. Pored obezbeđene vožnje na relaciji hotel – ordinacija, dok traje stomatološki tretman, nudimo vam mogućnost razgledanja znamenitosti Beograda.

Dijagnostika, lečenje kao i sve ostale stomatološke usluge sprovode se u savremeno opremljenoj ordinaciji. Koristimo i primenjujemo isključivo najnovije generacije materijala i pomagala kao i tehnike koje omogućavaju precizan i funkcionalan rad. Sve intervencije su u skladu sa normama EU.

Procedura je veoma jednostavna, a konsultacije potpuno besplatne.

Potrebno je da popunite kontakt formu, gde ćete pored svojih osnovnih podataka opisati problem koji želite da rešite i priložiti digitalni snimak gornje i donje vilice (ortopan). Naš tim stručnjaka će pronaći najbolje rešenje vašeg problema i u roku od 48 sati, bićete kontaktirani. U skladu sa vašim rasporedom i aktivnostima, dogovorićemo termin i trajanje intervencije.

Naš tim, pored brze i kvalitetne dentalne usluge, u mogućnosti je da vam organizuje

  • smeštaj
  • transport od aerodroma do hotela
  • uslugu prevoza tokom čitavog boravka u našem gradu

Vratite osmeh na lice brzo, bezbolno i povoljno!

Adresa

Gran Exito d.o.o.
Južni bulevar 1a, 11000 Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak:
09-16h

Adresa

Gran Exito d.o.o.
Južni bulevar 1a, 11000 Beograd

Radno Vreme

Ponedeljak - Petak : 09-16h